Impresszum

BETŰMÉRET NÖVELÉSE BETŰMÉRET CSÖKKENTÉSE

Öcsödi Református Egyházközség Honlapja

Az Öcsödi Református Egyházközség és szórványai internetes oldala

 

Szerkeszti:
Péntek Ágnes lelkipásztor és a Presbitérium

Szerkesztőség címe:
5451 Öcsöd
Juhász Béni u. 3.

Telefon:
56/313-182, 573-043

E-mail: ocsodref@fw.hu

A honlapot készítette és karbantartja:
Kulik Zsolt - Köszönet!

  Nyilatkozat

Azzal, hogy belép az Öcsödi Református Egyházközség Honlapjára, illetve annak bármelyik belső oldalára, azzal elfogadja az alábbi feltételeket:

1. A honlap saját kezdeményezésre készült, célja az internetes ismeretterjesztés az Öcsödi Református Egyházközségről. A honlap az Egyházközség életével (történelmével, fontosabb információival, híreivel stb.) kapcsolatos anyagokat, linkeket és más információkat gyűjt és nyújt, ingyenes formában.

2. A honlapon található szövegek, grafikai elemek, fotók a készítők szellemi tulajdonát képezik. Felhasználásuk csak a készítők előzetes hozzájárulásával engedélyezett. A honlap grafikai elemeit tartalmazó bizonyos képek ingyenesek, és az Internetről származnak. Azok tulajdonjoga az azokat készítőké. Valamennyiüknek megköszönjük, hogy használhattuk képeiket és általuk olyan honlapot készítettünk, amilyet szerettünk volna!

3. Az Internetes játék megfejtéséhez kitöltött e-mail címet, esetleges adatokat a szerkesztők nem adják ki harmadik félnek.

4. A szerkesztők fenntartják maguknak a jogot, hogy szabadon válasszák meg a honlapra felkerülő anyagokat. Az általuk nem megfelelőnek ítélt tartalmat nem kötelesek közölni.

5. Ugyanakkor, a szerkesztők a részükre bármilyen módon (e-mailben, levélben, vagy közvetlenül) átadott képes vagy szöveges anyagokat (ha azok az Egyházközséggel kapcsolatosak) korlátozás nélkül felhasználhatják a honlapon.

6. A honlap szerkesztői kérésre hozzájárulnak ahhoz, hogy az oldalon közölt információkat, adatokat, híreket, az olvasó magáncélra (pl.: szakdolgozathoz) saját felelősségére felhasználja a forrás pontos megjelölésével: "Öcsödi Református Egyházközség Honlapja" (http://ocsodref.fw.hu).

7. A szerkesztők igyekeznek az Egyházközséggel kapcsolatban pontos és hiteles információkat közölni, de a tájékoztatásból adódó esetleges károkért felelősséget nem vállalnak.

8. Amennyiben úgy gondolja, hogy a honlap valamelyik oldalán téves vagy valótlan információ jelent meg, jelezze ezt a készítőknek! Az esetleges pontatlan megfogalmazás, adat, stb. korrigálásra kerül. A készítők ennek jelzése és előzetes egyeztetése után a hibát kijavítják.

Köszönjük, hogy elolvasta!